avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... anulare act notarial semnat prin santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

anulare act notarial semnat prin santaj

Imi spuneti va rog daca se aduc dovezi - mailuri, se poate anula un act semnat la notar motivand ca a fost semnat prin santaj ?

fostul sot a trimis mailuri cum ca se intampla X doar daca eu Y.

ce sanse as avea sa castig acest proces ?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:51, 8 Octombrie 2012
Numai instanta de judecata suverana in solutionare poate analiza competent actiunea si probele pe care le poate corobora cu probele sau intampinarile partilor in litigiu,in final urmand a dispune solutie legala
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de chemare in judecata intemeiata pe minciuna donigao donigao Buna ziua, As dori sa stiu daca reclamantul poate fi tras la raspundere in vreun fel sau daca cererea sa ii fie respinsa in cazul in care si-a intemeiat ... (vezi toată discuția)
Nici procurorii nu stiu ce vor oltul oltul intr un proces penal procurorul nu a cerut concret ca modalitate de pedeapsa regimul de detentie,a zis ca lasa la aprecierea instantei sa fie cu executate sau ... (vezi toată discuția)
Restituire imprumut adellantecom adellantecom buna ziua! de cativa ani sunt chemat prin judecata pentru restituirea unui imprumut ce nu a exitat!...in speta...am petrecut aproape doi ani cu o femeie in ... (vezi toată discuția)