avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxe Vamale Coreea de SUD - Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxe Vamale Coreea de SUD - Romania

Buna Ziua,

As dori sa cumpar niste imbracaminte, incaltaminte de pe ebay, dar cumparatorul este din Coreea de Sud. Trebuie sa platesc taxe vamale atunci cand imi ajunge coletul ? Daca da care ar fi procentul ? Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:52, 8 Octombrie 2012
Cand vorbim de taxe vamale, nu vorbim de taxel vamale romanesti ci de taxe vamale europene. Puteti cauta pe TARIC valoarea taxelor vamale.

Se aplica taxe vamale si TVA pentru orice valoare mai mare de 10 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Vamuirea sau taxarea coletelor din china ContSters200730 ContSters200730 Buna seara tuturor. Intreb aici dupa lungi cautari fara rezultat pe google. Sper ca cineva sa imi raspunda daca nu din experienta personala cat de cat ... (vezi toată discuția)
Se considera persoana fizica in urmatorul caz? C Gabriel C Gabriel Buna ziua,astazi am fost la posta sa imi ridic un colet primit din China,am mai cumparat anumite articole cu valoare mai mare de 10 euro la care nu am fost ... (vezi toată discuția)