avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar

Buna seara!

Exista posibilitatea transferarii unui credit imobiliar, ipotecar obtinut de o societate comerciala catre o persoana fizica?
Din cate am inteles, se poate face doar cu acordul bancii, insa as dori sa stiu care ar fi conditiile pentru ca banca sa fie de acord.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 22:06, 8 Octombrie 2012
In principiu ,daca banca este de acord,este posibil.Discutati cu banca respectiva conditiile.
Buna seara
Nu se poate transfera un credt pj pe pf, dar se poate contracta un credit pf cu care sa se stinga creditul pj.
Se poate face noul credit si la o alta banca...
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer imobil de la persoana fizica la srl Braven Braven Buna ziua, Nu am gasit raspuns cautand pe internet la urmatoarea intrebare asa ca sper ca pot sa gasesc un raspuns aici. Doresc sa stiu care sunt toate ... (vezi toată discuția)
Transfer credit imobiliar persoana juridica catre persoana fizica. ContSters124087 ContSters124087 Buna seara! Exista posibilitatea transferarii unui credit imobiliar obtinut de o societate comerciala catre o persoana fizica?:\"> va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Executare coplatitor?! gps gps eu si sotul avem un credit ipotecar in chf, pt care tocmai am facut o noua restructurare, si ne-au cerut sa avem un co-platitor, deoarece conturile noastre ... (vezi toată discuția)