avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare PFA ori SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare PFA ori SRL

Buna ziua. Daca am studii juridice superioare, imi pot face un PFA cu specializarea redactare acte cu specific juridic, oferirea de informari juridice, pasi de urmat etc. ???
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:58, 9 Octombrie 2012
Conform legislaţiei actuale, nu.

Nu puteti presta activitati cu caracter juridic nici ca PFA nici ca societate comerciala. Obiectul de activitate din codul CAEN 6910 - activitati juridice, este un obiect sub conditie si iar desfasurarea acestora sunt interzise pentru PFA, II, IF, SRL, SA, SCA, SCS, SNC. Insasi legea nr. 51 din 1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat reglementeaza modul de efectuare a activitatilor juridice, observ ca sunteti avocat deci se presupune ca cunoasteti legea de organizare a profesiei.

Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica - in calitate de persoana fizica autorizata monicaariton monicaariton Buna ziua, Am o intrebare. O persoana fizica autorizata poate oferi consultanta juridica pentru persoane juridice sau fizice?Bineinteles, daca este absolvent ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar roxana - elena roxana - elena buna ziua! doresc sa va intreb daca un consilier juridic stagiar poate sa-si infiinteze un pfa ,sau srl ,sau ii ( asociat unic) cu codul caen 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate secundara andreea20ro andreea20ro buna ziua,pot sa trec in actul costitutiv urmatoarea activitate la activitati secundare sau imi trebuie autorizare speciala? 6910-activitati ... (vezi toată discuția)