avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

am nevoie de un sfat,cum trebuie procedat ?
la ultimul loc de munca patroni nu au vrut sa mai prelungeasca contractul de munca motivand ca ei nu au nevoie de personal bolnav,mentionez ca eu am suferit o interventie chirurgicala si nu am voie sa ridic greutati.pt ca eu sa pot inainta actele pt somaj trebuie sa astept pana cand expira certificatul medical ,si acesta se ia in calcul cand depun actele sau trebuie sa platesc eu o luna contributile pt somaj ca sa pot benificea de somaj?

Alte discuții în legătură

Interventie chirurgicala in perioada somajului roxydora roxydora buna ziua! in data de 18.01.2010 trebuie sa ma prezint la AJOFM pentru aplicarea vizei lunare pe carnetul de somaj . Insa , in urma unor probleme de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical luat in somaj ... ( in primele 6 luni ) TanasescuCristian TanasescuCristian Buna ziua, am nevoie de un sfat de specialitate . Sunt in somaj de 4 luni si am suferit o interventie chirurgicala . Am depus certificatul medical la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - somaj ContSters103316 ContSters103316 Sunt in somaj si am fost internat pentru diverse probleme de sanatate. Cand m-am dus cu certificatul medical la AJOFM au spus ca societatea la care am lucrat ... (vezi toată discuția)