avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungirea indemnizatiei de la 1 an la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungirea indemnizatiei de la 1 an la 2 ani

buna ziua as vrea sa stiu daca se poate prelungi concediul de crestere copil de la 1 an la 2 in legea actuala si ce presupune acordarea stimulentului de insertie la varsta de 2 ani pe intelesul oricui va rog
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:33, 12 Octombrie 2012
In cazul in care ati optat pentru concediu de crestere copil cu o durata de 1 an, nu veti putea schimba aceasta alegere (CCC cu durata de 2 ani) in baza legii actuale.
Stimulentul de insertie in valoare de 500 lei/ luna se acorda persoanelor aflate in CCC care isi reiau activitatea inainte de implinirea de catre copil a varstei de 1 an.
Stimulentul se acorda lunar, pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil cancuta cancuta Buna ziua, Pot sa ma întorc in concediu de creștere copil in condițiile in care imediat dupa terminarea concediului de maternitate m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediu crestere copil daniela22032003 daniela22032003 Buna ziua. Intentionez sa revin la servici din concediu crestere copil la varsta de un an a fetitei, desi am optat pentru concediu de ingrijire de 2 ani. Vreau ... (vezi toată discuția)