avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... VECHIME PT.LUCRU IN LIBIA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

VECHIME PT.LUCRU IN LIBIA

Buna iua!
Amlucrat in libia prin 2 contracte guvernamentale intre 1982-1984 si 1989-1991 la o societate mixta Romano-Libiana.In tot acel timp am platit taxe la guvernul libian dar si la Ambasada Romaniei din Tripoli,precum si in Romania.
Acum intentionez sa ma pensionez si imi lipseste aceasta perioada.Ambasada din Tripoli nu raspunde la apel,firma prin care am plecat-ROMAGRIMEX-nu mai exista.
Cum pot sa rezolv aceasta problema pt.ca perioadel;e respective sa contribuie la pensie? .Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vechime pt.lucru in tara araba Dumtras Dumtras Amlucrat intre 1982-1984 si intre 1989-1991 ,cu contract guvernamental,la o companie mixta intr-o tara araba.Problema este ca acolo ,la ambasada,am platit o ... (vezi toată discuția)
Emigrat 1982, carte de munca pierdut/ facut disparut de guvern Winter Winter Buna ziua, Locuiesc in SUA. Am emigrat legal in 1982. La data plecarii mi s-a refuzat eliberarea cartii de munca. In 1984 am primit o adresa la Ambasada ... (vezi toată discuția)
Taxe de timbru ong-uri Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Organizaţiile non-guvernamentale sunt scutite de taxe de timbru pentru acţiunile lor în instanţă? (vezi toată discuția)