avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime pt.lucru in tara araba
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime pt.lucru in tara araba

Amlucrat intre 1982-1984 si intre 1989-1991 ,cu contract guvernamental,la o companie mixta intr-o tara araba.Problema este ca acolo ,la ambasada,am platit o mare parte din salariu pentru sigurari si toate taxele ce se plateau.Acum,cand ma pregatesc de pensionare,cum pot sa aduc dovada acelor plati (pt.ca nu ni se dadea niciun act pt.acele plati!) astfel incat acestea sa fie considerate plati la sistemul de pensii si sa participe la calculul pensiei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 26 Octombrie 2012
Luati legatura cu Ambasada Romaniei din acea tara ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime pt.lucru in libia Dumtras Dumtras Buna iua! Amlucrat in libia prin 2 contracte guvernamentale intre 1982-1984 si 1989-1991 la o societate mixta Romano-Libiana.In tot acel timp am platit taxe ... (vezi toată discuția)
Emigrat 1982, carte de munca pierdut/ facut disparut de guvern Winter Winter Buna ziua, Locuiesc in SUA. Am emigrat legal in 1982. La data plecarii mi s-a refuzat eliberarea cartii de munca. In 1984 am primit o adresa la Ambasada ... (vezi toată discuția)
Aplicare coeficient spor vechime luând in considerare studiile superioare si serviciul militar pt pensie limita de virsta 1dragon6 1dragon6 Am urmat la zi institutul politehnic Bucuresti intre 1977 si 1982 (cinci ani ingineri zi), si la un an dupa ce am inceput sa lucrez am efectuat stagiul militar ... (vezi toată discuția)