avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post gestionar ! urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post gestionar ! urgent

Buna ziua, Sotul meu lucreaza ca gestionar la o firma de aproximativ 9 luni. Acum ceva timp s-a dat demisia si teoretic trebuie sa termine preavizul pe 22 octombrie. Cand a solicitat sa se scada din preaviz zilele de concediu neefectuate (7) au inceput amenintarile din partea patronului "gen nu o sa pleci de aici pana nu te las eu", " iti fac plangere penala pentru furt"
Problema este ca in contractul lui de munca nu este nici o referire la garantia de gestiune, doar la faptul ca primeste si elibereaza marfa pe semnatura
Cand a venit in firma aceasta nu a semnat nimic de predare-primire iar in privinta intrarilor de marfa a semnat ( desi nu a fost lasat sa verifice marfa) iar la iesiri nu a primit niciodata nici un document de semnat. In plus nu el a operat miscarile de marfa pentru ca nu a avut acces la sistemul de gestiune. Problema este ca exista minusuri in stocuri insa atata timp cat el nu a primit nimic cand a ajuns acolo, cand nu are acces la sistemul de gestiune , pot ei demnostra ca minusurile sunt din cauza sotului meu? Intr-adevar ii poate face plangere penala? asteptam un raspuns urgent pentru ca suntem disperati. Sotul meu este ceea mai corecta persoana si nu mai poate rezista sa lucreze acolo sub amenintari

Alte discuții în legătură

Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)
Angajata de 12 ani ca si gestionar intr-o societate Georgeta17 Georgeta17 Am fost angajata timp de 12 ani ca si gestionar intro Societate privata care a intrat in insolventa si la acest moment este in lichidare .Patronul ... (vezi toată discuția)