avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... fara loc de munca, solicitare somaj, ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

fara loc de munca, solicitare somaj, ajutor social

buna ziua. as vrea sa stiu care sunt conditiile necesare pentru a primi ajutor de somaj sa pentru pensionare de boala. este vorba de o cunstinta, care a lucrat o perioada ca taximetrist, apoi din motive medicale, a renuntat. de o perioada de timp nu mai lucreaza, nu a fost angajat si mai mentionez ca are 58 de ani. poate primi de la stat un ajutor social? nu stiu daca a avut carte de munca . multumesc.
Cel mai recent răspuns: maya28 , utilizator 13:23, 10 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj paulanedelcubursuc paulanedelcubursuc Buna ziua ! ma numesc B.Cornel .nascut la data 20 aug.1964 am lucrat in perioada 1984-1996 ca sticlar (conditi grele),2003-2004 primitor distribuitor program ... (vezi toată discuția)
De ce mama mea nu poate să dispună de ajutor social? Adela Lupaș Adela Lupaș În condițiile Legii nr. 416/2001, familiile și persoanele singure au dreptul să primească un venit minim garantat ca formă de asistenţă socială. Cu ... (vezi toată discuția)
Tbc fara carte de munca slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua ma numesc Adriana si am 35 de ani.Pe cartea de munca am doar 2 saptamani.Ce drepturi banesti as putea beneficia de la stat si ce acte mi-ar trebui ... (vezi toată discuția)