avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retetele compensate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retetele compensate

Buna ziua,
am o problema legata de retetele compensate cu 90% pentru medicamente ,care se acorda pensionarilor cu venituri mai mici de 700 de lei.
Daca pensia + dobanda (ce o primesc in urma unui depozit la banca) nu depasesc suma de 700 lei lunar, beneficiez de retete compensate cu 90%, conform HG nr.680/2009 ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare la casa de sanatate, pensie mai mica de 700 lei II_Maria II_Maria Bună ziua, Cu o pensie mai mică de 700ron, care sunt facilitatile in ceea ce priveste retetele medicale? Mentionez ca in baza de date a Casei este ... (vezi toată discuția)
Legislatie eliberare medicamente compensate elenamm elenamm Buna ziua! Am o situatie in familie pentru care incerc sa gasesc o solutie. Mama mea are o pensie de 560 ron /luna si beneficieaza de medicamente compensate ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)