avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze admitere barou

Va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie sintezele pt admirea in barou.
Adresa mea este: enescu_monica@yahoo.com
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mireimonic , utilizator 17:37, 26 Ianuarie 2009
Buna ziua.Sintezele pentru admiterea in barou sunt structurate in 5 carti care cred ca au in total peste 2000 de file asa incat nu cred ca ti le poate trimite cineva pe mail.
Va multumesc pt sustinere, dar am gasit pe cineva care m-a ajutat si nu a fost nevoie de 5 carti si 20000 de file.:D
Oricum sper ca data viitoare sa fiti mai ingaduitori cu cei care doresc sa faca un lucru pe care si d-voastra l-ati facut in urma cu ceva ani. =D>
Oricum va multumesc ca mi-ati raspuns la mesaj. O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou GRIGORETA GRIGORETA Buna , Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie sintezele de admitere in barou pe adresa : grigoreneluta@yahoo.com Va multumesc anticipat si va urez bafta ... (vezi toată discuția)
Sinteze pentru admiterea in barou 2010 nickname55000 nickname55000 Salut! Sintezele cupriad aprox. 1000 de pagini si sunt facute de o persoana care a sustinut acest examen. Daca sunteti interesati, ma puteti contacta cu ... (vezi toată discuția)