Imi puteti spune va rog frumos cui sa ma adresez pentru a depune o sesizare in legatura cu munca la negru? Administratorul unui bar are 3 angajati pe care spune el ca ii are "declarati" cu 2 ore pe zi "part time", insa ei lucreaza de dimineata de la ora 09.00 pana la orele 01.00-03.. dimineata. Tot administratorul sustine ca daca va fi sa aibe "musafiri nepoftiti" le spune ca ei sunt platiti pt 2 ore, iar restul orelor le sta el ca administrator. Vreau sa ma asigur, ca, odata ce fac aceasta plangere, organele competente au suficienta rabdare incat sa stea cele "2 ore" (cat au ei stipulat in contract legal) incat sa-i prinda si pe ei ca lucreaza la negru, si sa fie prins si administratorul pt " evaziune fiscala"( pt ca pana la urma este considerata evaziune)?!
Va multumesc anticipat
Nu o sa stea niciun inspector 2 ore in control sa pazeasca programul angajatilor, si cu atat mai mult, daca ia declaratii de la respectivii angajati si aceia nu declara ca efectueaza ore suplimentare, nu are ce sa ii faca angajatorului respectiv.
Mda......Pai si atunci nu se numeste ca incurajam munca la negru? Adica eu sesizez organele competete de abaterile unor "mici patroni", si tot eu sunt in dezavantaj? Atunci sfatuiti-ma cum sa fac ca acest administrator sa fie prins cumva.....
Lucru fara liber
justmusy
Sotia mea lucreaza la un supermarket unde se lucreaza si sambata si duminica cate 8 ore pe zi in 2 schimburi.Are doar 2 libere pe luna.Acum mai noi lucreaza ... (vezi toată discuția)
Munca la negru
anonim666
Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)