avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare grad profesional si stabilire salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare grad profesional si stabilire salariu

buna ziua, sunt functionar public clasa I, asistent, treapta III prin promovare o sa devin clasa I, gr. principal, tr. III, daca ma puteti ajuta la stabilirea noului salariu si a modului de calcul! multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:30, 11 Octombrie 2012
Pai se ia salariul stabilit pentru gradul principal treapta 3 de OG 9/2008, i se adauga eventualele sporuri de care beneficiati, se diminueaza cu 25% si se majoreaza cu 22% si rezulta noul salariu. Daca ne spuneti ce sporuri aveti incluse in salariu, putem incerca un calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul salariu dupa promovare sendysss sendysss Dupa promovarea in clasa din referent asistent, treapta de salarizare 2 ,in inspector , asistent, treapta de salarizare 2, am primit decizia primarului cu noul ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa cipanu cipanu referent III, grad superior ,tr.3 salariu de incadrare 803,in ce functie promoveaza ca urmare a promovarii examenului in clasa si ce salariu va avea cu ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)