avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

reorganizare

Va rog un raspuns.
O societate comerciala intra la cererea s-a in procedura de reorganizare, avand in vedere ca nu mai poate face fata cheltuielilor. Dupa un an de zile intra in procedura de faliment avand in vedere ca planul de reorganizare nu a putut fi respectat. Administratorul societatii a emis cu doi ani inainte de procedura reorganizari, o fila CEC in alb, ca si garantie, unuia dintre furnizorii sai. Avand in vedere ca a intrat in procedura de falimet poate fi urmarit penal pentru acea fila CEC emisa? Creanta care o are fata de acest furnizor la data intrarii in reorganizare este de 25.000 lei. Poate fi urmarit penal?

Alte discuții în legătură

Cec ul =instrument de garantie?? Monica H. Monica H. CEC ul este instrument de garantie??? dosar in baza legii 64/95.........am 4 file cec investite cu formula executorie.......intrebarea mea este: Cec ul imi ... (vezi toată discuția)
Repunere in circuit in urma reorganizarii ODA1 ODA1 Referitor la o societate a carei insolventa a fost dispunsa conform Legii 85/2006 si dupa reorganizare s-a dispus repunerea in circuit, procedura fiind conform ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire cu probleme-va rog ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Acum o perioada de timp am infiintat un SC cu un asociat( eu 50% el 50%, doar eu administrator) firma nu a avut activitate niciodata in ... (vezi toată discuția)