avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... bani pt decontarea navetei profesorilor
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

bani pt decontarea navetei profesorilor

Buna ziua.S-au depus toate actele la secretariatul unitatii de invatamant pt decontarea navetei incepand cu luna ianuarie.Directorul unitatii intampina dificultati in gasirea unei solutii impreuna cu primarul,dar in septembrie se primesc banii,dar nu in totalitate,de la fiecare lipsind pana in 110 lei.Care ar putea fi cauza si mai are sens sa mai fie amenintati (primarul si directorul) cu o actiune in judecata in vederea recuperarii acestor sume care impreunand aprox 1000 lei de la fiecare cadru didactic navetist?

Alte discuții în legătură

Decontare naveta - lege mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! As dori un raspuns din partea unui specialist legat de decontarea navetei cadrelor didactice. M-ar interesa sa stiu daca exista vreun articol de ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces decontare naveta invatatori Cretema Cretema Buna ziua! Sunt invatatoare navetista si fara naveta decontata. Am deschis actiune judecatoreasca pentru a obtine decontarea navetei. Astazi am primit acasa o ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)