Buna ziua,
as dori sa aflu care este procedura de recuperare sau de despagubire in cazul in care mie in CF imi apare un teren cu suprafata mult mai mare decat am in realitate.
Situatia este urmatoarea:
In CF am o suprafata totala de 20metri pe 300metri, impartiti asa: teren arabil intravilan, gradina, curte si casa - 4 numere topografice.
In realitate am o suprafata totala de 20 metri pe 75 metri, impartiti asa: gradina, curte si casa.
Pe terenul arabil care nu il mai am s-a construit un baraj inainte de 1990, dar nu a primit nimeni despagubire pentru acel teren (fostii proprietari nu au stiut sau nu au fost interesati) si in CF apare in continuare ca este in proprietatea mea. Eu am dobandit aceasta proprietate in anul 2011 si abia acum am observat neconcordantele dintre CF si realitate.
Exista sanse sa primesc despagubiri in bani sau in natura pentru acel teren arabil pe care acum se afla un baraj?
Daca da, care ar fi demersurile?
La primarie mi se calculeaza impozitul anual in functie de ce apare in CF, adica platesc impozit si pe un teren pe care nu il am?
Va multumesc anticipat.
Puteti rectifica rolul fiscal la sectia financiara depunand actul de proprietate si declaratie.In ce priveste despagubirile ati pierdut termenul de depunerea cererii atat pe Legea 18 cat si pe Legea 10/2001.Reglementati la Primaria localitatii situatia si solicitati si rectificarea Cartii funciare.
Impozit pe casa
Gommer
Buna ziua!
Tata are o casa la tara, la care anul trecut impozitul a fost de 70 de lei,in 2009 120 de lei, iar pentru anul 2011 are 270 de lei de platit.
La ... (vezi toată discuția)