avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Procedura legala dreptul la intimitate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Procedura legala dreptul la intimitate

In urma cu cateva zile,am primit mai multe conversatii intre persoana mea si o presupusa amanta.Precizez din start ca acele conversatii sunt fabulatii, nu au o baza reala. Persoanei respective i-a fost spart contul de e-mail si trimis mie arhiva respectiva de pe mail-ul presupusei amante. Mail-ul a fost trimis si la Politie sub forma de sesizare anonima. Intrebarea mea este ce se va intampla pe mai departe din partea Politiei si cum as putea da in judecata persoana care a spart e-mail-ul, avand in vedere ca nu este cunoscuta de niciunul dintre noi? Este in vigoare legea conform careia furnizorii de Internet si de telefonie mobila retin timp de 6 luni convorbirile de chat si mobile?

Alte discuții în legătură

Arhiva yahoo messenger - proba sau nu in instanta? xuser xuser La prima vedere oricine e tentat sa zica ca nu constitue proba in instanta, pentru ca orice se gaseste pe calculatorul cuiva poate fi modificat.Cu un program ... (vezi toată discuția)
Plati online fara acceptul titularului cardului Aura2 Aura2 Detin un card de credit de pe care s-au platit sume de bani pentru unn joc online. Odata am platit o suma pentru cineva pe acest site. Persoana respectiva (pe ... (vezi toată discuția)
Divulgare identitate (ip) de catre furnizorul de internet cosmin910 cosmin910 Buna ziua! Caz real! Un angajat al unei firme private a trimis mai multe mail-uri anonime (care au deranjat conducerea firmei la care este angajat), de pe un ... (vezi toată discuția)