sunt salariat la o societate dar pana pe 10 noiembrie sunt detasat la o alta unitate si cu data de 31 oct. as dori sa imi dau demisia, cu se procedeaza. Va multumesc
Inainte de a face anumite afirnatii , cred ca ar trebui sa cititi regulamentul de postare .. Stiu foarte bine cand trebuie sa sterg mesajele care sunt postate doar de dragul postarii .
====
Revenind la subiect , notiunea de ”demisie la zi” nu este reglementata in Codul Muncii al Romaniei ..
Daca tot incercati sa ne ironizati , poate ii explicati utilizatorului si situatiile in care se poate demisiona fara preaviz ... iar preavizul pentru functiile de executie este de maxim 20 de zile lucratoare si nu de 15 -z0 de zile.
Demisie
irinuxa
Buna seara.Sunt profesor debutant la liceu.As dori sa mi dau demisia.Intrebarea este care este procedura?cat dureaza preavizul? (vezi toată discuția)
Gestionar
adrianstrat03
Buna ziua,
As dori sa stiu daca functia de gestionar este o functie de executie sau de conducere.
Mentionez ca in fisa postului nu este precizat acest lucru ... (vezi toată discuția)