avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisii

sunt salariat la o societate dar pana pe 10 noiembrie sunt detasat la o alta unitate si cu data de 31 oct. as dori sa imi dau demisia, cu se procedeaza. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 12 Octombrie 2012
Depuneti cererea de demisie la registratura angajatorului dvs sau o comunicati prin posta recomandata cu confirmare de primire.

Demisia poate fi cu sau fara preaviz ... dupa depunerea acesteia , verificati rezolutia data de actre angajator pe cererea dvs.
Demisia se poate da si la zi daca angajatorul a incalcat prevederile din codul muncii.

Sper sa nu imi mai fie sterse mesajele care nu sunt offtopic de dragul de a le sterge .Nu e prima oara pe acest forum si nu am zis nimic.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
Alex Dedu, Mediator
:offtopic: Interventie moderator

Inainte de a face anumite afirnatii , cred ca ar trebui sa cititi regulamentul de postare .. Stiu foarte bine cand trebuie sa sterg mesajele care sunt postate doar de dragul postarii .

====

Revenind la subiect , notiunea de ”demisie la zi” nu este reglementata in Codul Muncii al Romaniei ..
Vreau sa zic ca demisie fara preaviz de 15-20 de zile pt functiile de executie am incercat sa explic pe intelesul omului .

Acuma sper ca m-am facut inteles #-o
Daca tot incercati sa ne ironizati , poate ii explicati utilizatorului si situatiile in care se poate demisiona fara preaviz ... iar preavizul pentru functiile de executie este de maxim 20 de zile lucratoare si nu de 15 -z0 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titulatura invatamant valiflo valiflo Situatie: Lucrez la un grup scolar in functia de profesor titular, si doresc sa demisionez pentru a ma angaja ca administrator de retea la o alta ... (vezi toată discuția)
Demisie irinuxa irinuxa Buna seara.Sunt profesor debutant la liceu.As dori sa mi dau demisia.Intrebarea este care este procedura?cat dureaza preavizul? (vezi toată discuția)
Gestionar adrianstrat03 adrianstrat03 Buna ziua, As dori sa stiu daca functia de gestionar este o functie de executie sau de conducere. Mentionez ca in fisa postului nu este precizat acest lucru ... (vezi toată discuția)