Buna ziua,
Mi s-a spus ca in urma castigarii unui concurs (la care m-am prezentat fortat fiind de sefi si unde am scris numai prostii) voi trece de pe o functie pe alta.
Au inserat astfel in actul aditional prin care mi se modifica functia si locul de munca faptul ca am fost informat anterior de spre aceste lucruri si mi-am dat acordul liber consimtit.(am semnat actul aditional ca salariat )
Intradevar am fost informata anterior de faptul ca am castigat concursul si in urma acestui fapt mi se vor schimba locul si functia
Ulterior am aflat ca nu am castigat nici un concurs si ca de fapt am fost transferat pe alt post printr-o decizie a sefului .
E legal ce au facut ?
Ce mai pot face eu acum ca sa imi recuperez functia ?
Va mlumesc
Vorba zboara,scrisul ramane...
Daca initial ati consimtit la semnarea actului aditional,in care este prevazut schimbarea locului de munca si ulterior ati constatat ca intradevar vi s-a schimbat postul,aceasta schimbare s-a realizat numai si cu acordul dvs
Faptul ca au produs transferul pe alt post in baza acordului dvs ,este temeinic si legal
Referitor la maniera in care au fost prezentate avantajele modificarii functiei si locului de munca ,
strategia adoptata este discutabila
Schimbarea postului a condus la modificari de ordin salarial ?
nu, a dus doar la schimbarea functiei insa ma afecteaza.
Aveti dreptate vorba zboara, scrisul ramane dar si faptele raman.
In acel act aditional s-a scris ca se schimba locul si functia si ca anterior mi s-a adus la cunostinta acest lucru. Insa eu am fost indusa in eroare cand am semnat actul respectiv si nu l-asi fi semnat daca asi fi stiut adevarul.
Concursul a fost orgaizat in mod serios, cu anunt (atunci firma era o institutie de stat) insa toate probele sunt la serviciul de resurse umane.
Mai mult actul aditional era insotit de o decizie care nu mi-a fost adusa a cunostinta tocmai pentru a ramane in aceeasi stare de eroare pentru ca daca o aveam imi dadeam seama de smeherie si o atacam (am vazut lucrul acesta acum cand mi s-a inmanat cartea de munca )
astfel ca transferul s-a produs pe baza unui acord viciat.
Intradevar cu proba ramane mai greu si cu prescriptia .
De cand incepe sa curga prescriptia de la data savarsirii faptelor sau de la data la care am luat eu cunostinta de ele
Va multumesc,
Schimbare functie
alice29
Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu.
In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post ... (vezi toată discuția)