avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie mamica- partial 2 ore alta societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie mamica- partial 2 ore alta societate

Lucrez la o societate de mai multi ani! Din cauza crizei financiare au scazut salariile brute. Am ramas cu un salariu brut de 1200lei. Daca ma inregistrez in cadrul unui firme cu 2 ore pe zi, se iau in calcul la indemnizatia de crestere a copilului. Mentionez ca sunt in luna a6a de sarcina! Doresc sa-mi maresc venitul...sa am cu ce creste copilul. Aveti alte idei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 18:54, 26 Ianuarie 2009
Toate veniturile realizate in decursul celor 12 luni anterioare nasterii copilului vor fi luate in considerare la stabilirea cuantumului indemnizatiei. Este buna ideea dvs.
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale nete realizate de persoana indreptatita a beneficia de aceasta indemnizatie.
Aveti dreptul sa aveti chiar mai multe contracte cu timp partial. Asa ca , daca aveti posibilitatea puteti sa incheiati astfel de contracte, iar veniturile nete obtiunute astfel intra in calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

venituri in calculul indemnizatiei de crestere a copilului andreea36 andreea36 Buna-ziua! Ma intereseaza daca la media veniturilor pe ultimele 12 luni din care se iau 85% pentru calcularea indemnizatiei de crestere a copilului se iau in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil elig elig As vrea sa va intreb cum se va lua in calcul cel de al doilea salariu cu contract de munca pe perioada determinata pentru indemnizatie crestere copil? Am ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru crestera copilului cristina lemni cristina lemni As vrea sa stiu ce salariu se ia ca baza de calcul ,cel brut sau cel net pentru crestera copilului si care este formula de calcul. (vezi toată discuția)