avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutorul de caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutorul de caldura

se mai dau ajutoare de caldura pentru iarna 2012?care sunt conditiile,ce venit trebuie mai exact sa ai,se acorda si pentru cei care au sobe pe lemne?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters219511 , utilizator 20:54, 12 Octombrie 2012
Se acorda, in aceleasi conditii ca anul trecut.
buna,
conditia este sa nu aveti venitul mediu pe membru de familie mai mare decat venitul mimin pe economie si se acorda si celor care au sobe pe lemne.
numai ca de la primarie va mai solicita si extras de cont de la banca ca sa vada ce economii mai aveti. asta in cazul in care primariia va vireaza lunar in cont o anumita suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Prag subventie incalzire pt iarna 2009 liana_0877 liana_0877 Buna ziua, stiam ca plafonul de venit pe membru de familie pana la care se oferea compensare la factura de gaze era de 610 lei. Astazi cand am fost la ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)