avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumuturi la banci pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumuturi la banci pentru persoane cu handicap

Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat. Vreau sa stiu daca pot sa fac un imprumut in lei la o banca. Pot sa fac un imprumut la banca? Pot sa iau credit de la banca?
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
mihailescucr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:48, 13 Octombrie 2012
Aveti o pensie de handicap gradu 1 nerevizuibila?La ce suma se ridica pensia dumneavoastra ?Aveti un curator ?
Primesc un ajutor special de 237lei. Pot face un imprumut la o banca?
La o astfel de suma nu aveti nici o sansa la un imprumut bancar .
Daca beneficiati doar de indemnizatia si bugetul complementar de 234 lei nu aveti nici o sansa sa obtineti un credit bancar.

Incercati sa va angajati si daca veti avea un venit mai mare exista posibilitatea sa obtineti si un credit.


Din ce a zis ca are handicap accentuat pot deduce ca are pensie de gradul 1 sau 2 de aia am intrebat pe decizia de pensionare scrie in ce grad a fost incadrata daca e la gradu 1 atunci are dreptul si la un curator .

Plus de asta nu are drept de munca pentru ca la handicap accentuat sau grav se considera din start ca este in incapacitate de a lucra .

Alte discuții în legătură

Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)
Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)