avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon auto perforat la ITP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon auto perforat la ITP

Buna, as dori sa aflu de ce mi au perforat talonul la statia de inspectie tehnica periodica. Mentionez ca masina mea a picat testul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: valeryo20 , utilizator 16:10, 7 Februarie 2013
De cate ori ati efectuat ITP ?
Daca si dupa a doua verificare,autoturismul nu a corespuns criteriilor prevazute pentru a putea circula pe drumurile publice,pe cale de consecinta statia respectiva de verificare tehnica a blocat numarul in baza proprie de date
O singura data!
Buna ziua, talonul dumneavoastra a fost perforat deoarece in urma inspectiei tehnice s-au constatat defectiuni dar in momentul prezentarii la itp aveati inspectia inca valabila.Prin perforarea talonului in dreptul ultimei inspectii s-a anulat valabilitatea inspectiei. Adica nu mai aveti voie din punct de vedere tehnic sa mai circulati cu autovehiculul pe drumurile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate dovada reparatie pentru itp. am voie sa circul sau nu? crst_g crst_g Am nevoie de putin ajutor de la cei din domeniu. Am fost sa fac itp-ul acum vreo o saptamana. Nu mi l-a dat, mi-a dat sa schimb pivotii in 30 zile. Ok, no ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Itp autovehicule vascomstar vascomstar In situatia expirarii ITP si la data prezentarii din terte motive este respins autovehiculul (mai putin cele care pun in pericol siguranta circulatiei:sistem ... (vezi toată discuția)