avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evaluare prima casa 4, urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evaluare prima casa 4, urgent

Buna ziua! Am decis sa cumpar un apartament prin programul prima casa 4. Creditul mi-a fost preaprobat urmand sa aduc actele apartamentului pe care vreau sa-l achizitionez pentru avizul juridic. Apartamentul este in zona Sos Giurgiului,sector 4, pe strada Vigoniei la et 1, are 47,62mp este decomandat cf1, iar pretul lui este de 46.000E, are imbunatatiri. Am transmis actele catre banca joi urmand ca pana luni sa am avizul juridic. Proprietarul ma preseaza sa facem antecontractul inainte de evaluare, dupa ce primesc avizul juridic, insa imi este teama ca apartamentul sa fie subevaluat si sa pierd banii pe care ii dau la antecontract.
Mentionez ca acesta a fost de accord sa pun o clauza in antecontract "daca banca nu-mi mai da creditul sau mi-l subevalueaza sa-mi dea banii inapoi", insa si el la randul lui da acesti bani la un constructor pentru achizitionarea unei case. Imi este teama sa nu mi-l evalueze si sa pierd banii de avans.
Cum pot sa fiu acoperita sau cum pot sa stiu daca este ok pretul stabilit de vanzator?

Alte discuții în legătură

Prima casa diminuare credit Genygeny Genygeny Am facut credit si am primit preaprobarea a 23000 euro am gasit apartamentul,am facut antecontractul si am platit avansul ..Dupa evaluarea apartamentului ni ... (vezi toată discuția)
Credit achizitie imobil - ipotecar. pasi de urmat Laura01 Laura01 Buna ziua, Ma poate lamuri si pe mine cineva care sunt pasii de urmat in cadrul unui credit ipotecar. Eu si prietenul meu dorim sa achizitionam un ... (vezi toată discuția)
Refuzare acordare acordare imprumut djady84 djady84 Buna ziua, in luna martie anul acesta am pus ochii pe un imobil in Bucurestii Noi pe care vroiam sa il iau cu credit ipotecar obtinut de la o banca din ... (vezi toată discuția)