avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului

Buna seara. Stie cineva sa-mi spuna daca noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului a fost publicata in Monitorul Oficial? De la ce data se poate beneficia de prevederile sale?
Cel mai recent răspuns: denisenegoita , utilizator 13:52, 17 Octombrie 2012
va multumesc mult pentru raspunsul dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie julia2 julia2 Buna ziua, Copilul meu implineste 1 an pe 04.07.2013,beneficiez de stimulent daca imi reiau activitatea pe 25.06.2013?( am optat pentru CCC de 2 an ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie casandralin casandralin am optat pentru CCC timp de doi ani ( am nasc e 03.03.2013 si teoretic voi sta in CCC pana pe 03.02.2015). Am inteles de o colega ca s-a modificat legislatia ... (vezi toată discuția)
Pot lua stimulent insertie, ca tata, daca copilul a implinit un an, si pana acum nu am depus nici cerere de concediu crestere copil si nici de stimulent? catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Am fost la Primarie sa intreb daca pot, in calitate de tata, sa beneficiez de stimulent de insertie daca copilul tocmai a implinit un an si pana ... (vezi toată discuția)