avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa poluare

Buna ziua,

as dori sa-mi recuperez taxa de poluare platita in martie 2012 la inscrierea unei masini. As dori sa stiu care sunt pasii exacti si legali, metodele , precum si timpul necesar recuperarii. Se poate recupera banii platiti pe taxa de poluare si taxa de inscriere?

va multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina noua 2010 costel.88 costel.88 Buna ziua. Am o nelămurire legată de taxa de prima înmatriculare . Întrebarea este: Care sunt şansele de recuperare a taxei auto în instanţă pentru o ... (vezi toată discuția)