avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Exemple formatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Exemple formatori

Buna seara,

Va rog sa imi recomandati ceva cursuri de formare mediator. Am nevoie de recomandar nu numai indrumari catre siteul consiliului de mediere pentru a ma informa.

Din experienta dvs, cu ce formatori ati urmat cursurile si pe cine recomandati?

Multumesc.

PS: daca nu este voie puteti sa imi spuneti si pe privat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:02, 20 Octombrie 2012
Din Regulamentul de postare pe forum:
2.8. Nu este permisa reclama, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat. In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului va rugam sa contactati administratorul.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Folositi va rog mesageria privata, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru un posibil conflict cu scoala mateifl mateifl Buna ziua, am nevoie de un avocat specializat pe drepturile copilului. Mai clar, fiica mea e victima unui caz de bullying la scoala la care invata acum ... (vezi toată discuția)
Avertisment avocat_bogdan_marinescu1975 andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul [b]avocat_bogdan_marinescu1975[/b] primeste avertisment pentru postarea repetata de raspunsuri ce contin reclama, deși a fost avertizat să ... (vezi toată discuția)
Avertisment user george_ro72_yahoo_com andreigrigoriu andreigrigoriu Userul [b]george_ro72_yahoo_com[/b] primește avertisment pentru reclamă însoțită de repostarea mesajelor șterse. Referitor la reclamă, ... (vezi toată discuția)