avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Problema Urgenta pentru Cunoscatori
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Problema Urgenta pentru Cunoscatori

Salut !!!

Situatia este urmatoarea: O cunostinta vrea sa vanda un teren intravilan, scos din circuitul agricol intergral, are dosar la cadastru, este intabulat in cartea funciara. Eu i-am gasit cumparator, dar pretul pe care l-am pus cumparatorului este cu un dolar mai mult pe metru patrat. As dori sa stiu ce pot face ca inainte sa le fac cunostinta, si ca sa nu existe riscul sa raman pe dinafara, ce act pot face eu cu vanzatorul sau cu cumparatorul prin care sa am siguranta legala ca voi primi banii dupa ce se va efectua vanzarea intre ei. Si de asemenea in caz ca vanzatorul primeste toti banii, sub ce forma legala imi va putea da banii mei, dolarul la metru patrat, fara ca eu as platesc impozite si taxe pentru suma ce o voi primi de la el, si de asemenea cum pot face ca taxele la notar si cele de timbru sa fie cat mai mici posibil. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare sfaturile voastre.

Alte discuții în legătură

Problema juridica urgenta pentru cunoscatori Salut !!! Situatia este urmatoarea: O cunostinta vrea sa vanda un teren intravilan, scos din circuitul agricol intergral, are dosar la cadastru, este ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren marimara marimara Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren zuzumama zuzumama Buna ziua.Vrea sa cumpar un teren agricol in sat.Am dat si un avans pentru el.Problema este in felul urmator:terenul,conform vinzatorului este un teren ... (vezi toată discuția)