avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa de prima inmatriculare

Am cumparat in 2008 un autoturism nou, in leasing, ca persoana fizica. Am achitat intre timp integral masina si sunt proprietarul acesteia. Am achitat in august 2008 taxa de prima inmatriculare , in calitate de utilizator(la momentul acela) catre firma de leasing, care a facut plata mai departe catre autoritatea fiscala, existand factura emisa si ordinul de plata cu care am facut plata.
Va rog sa imi raspundeti daca pot beneficia de restituirea acestei taxe, si ce etape ar trebui sa urmez. Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare - auto leasing DAN 27 DAN 27 Am achizitionat un autorism in sistem leasing. Toate cheltuielile facute probabil de firma de leasing (taxe privind inmatricularea, taxa numere, taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare Alinamurariu Alinamurariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu procedura de recuperare a taxei de prima inmatriculare. Mentionez ca masina este luata in leasing iar beneficiarul este ... (vezi toată discuția)