Inteleg ca trebuie sa lamuresc cum am devenit asociat in SRL;
- eram actionar la o societate pe actiuni care s-a divizat si care in baza unui protocol si a unui proces-verbal de predare-primire insusite de mine a transferat activele ce-mi reveneau respectivului SRL.
- activele SA-lui care s-a divizat constau in active financiare, respectiv actiuni ale 4 societati financiare pe actiuni si care transferate la SRL-ul indicat de mine, unde am devenit asociat, a reprezentat aportul in natura cu care am participat la capitalul social al SRL-ului respectiv din care acum m-am retras.
Desprindere societate
m_nitu
Buna dimineata!
Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt:
Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.