avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PRECIZARI la subiectul: stabilirea impozitului pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PRECIZARI la subiectul: stabilirea impozitului pe venit in cazul retragerii partilor sociale de o persoana fizica

Inteleg ca trebuie sa lamuresc cum am devenit asociat in SRL;
- eram actionar la o societate pe actiuni care s-a divizat si care in baza unui protocol si a unui proces-verbal de predare-primire insusite de mine a transferat activele ce-mi reveneau respectivului SRL.
- activele SA-lui care s-a divizat constau in active financiare, respectiv actiuni ale 4 societati financiare pe actiuni si care transferate la SRL-ul indicat de mine, unde am devenit asociat, a reprezentat aportul in natura cu care am participat la capitalul social al SRL-ului respectiv din care acum m-am retras.

Alte discuții în legătură

Stabilirea impozitului pe venit in cazul retragerii partilor sociale de o persoana fizica nicolaeelena nicolaeelena In anul 2006 am intrat ca persoana fizica, intr-o societate cu raspundere limitata- SRL cu un numar de parti sociale reprezentate de actiuni la 4 firme ... (vezi toată discuția)
Desprindere societate m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt: Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)
Iesire asociat minoritar din sa Cosima Cosima Un asociat (15%) dinntr-un SA doreste sa iasa din aceasta si sa isi retraga terenul cu care a venit in aport! Cum se procedeaza? (vezi toată discuția)