Buna ziua,cine ma poate ajuta cu un normativ intern de acordare EIP pt alimentatie publica....macar un model ceva. Se foloseste sorturi,sepci,tricouri,incaltaminte,cam atat.Va rog frumos,ca am avut un control pe SSM si mi-au cerut normativul de acordare Eip si nici nu stiu cum arata....Va multumesc
In urma identificarii si evaluarii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesioanala, pe locuri de munca/ posturi de lucru, in functie de meseria si activitatile desfasurate de fiecare dintre lucratori, se face doatarea cu echipament de protectie a lucratorilor.
Exemplu: a fost identificat riscul de taiere la maini, dotati lucratorul respectiv cu manusi speciale pentru macelar. Ca termen, mentionati o perioada de timp, in functie de volumul de munca al salariatului pe care il dotati, fara a uita sa completati - "si ori de cate ori este nevoie".
Daca primiti un model de normativ intern si dvs. il copiati, exista riscul sa omiteti din dotare, anumite sortimente, iar la producerea unui accident de munca, angajatorul va fi bun de plata.
Cel care face evaluarea de riscuri, va sti sa faca si dotarea cu EIP. Este corect si benefic pentru firma dvs. sa apelati la un serviciu extern de prevenire si protectie.