avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aplicarea prevederilor art. 22 alin 5 din legea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aplicarea prevederilor art. 22 alin 5 din legea 672/2002

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. O persoana a fost angajatul societatii in functia de economist la CFG - control financiar de gestiune. In decembrie anul trecut a fost schimbata functia in auditor intern - conform prevederilor legale fiind societate de stat avem nevoie de auditor intern - . In baza art. 22 alin 5 din legea 672/2002 este incopatibil din punctul meu de vedere daca a detinut functii in societate in ultimii ani. Intrebarea este este sau nu incompatibil cu functia detinuta in prezent? Multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Audit fritache fritache Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca un jurist poate ocupa functia de auditor intr-un institut de cercetare dezvoltare si care este legeslatia in care se ... (vezi toată discuția)
Auditor public intern s_mari s_mari Un auditor public intern, functionar public, in cat timp de la ocuparea functiei trebuie sa obtina certificatul de atestare a auditorului intern din sectorul ... (vezi toată discuția)