avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR REGLEMENTARE ACTIVITATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR REGLEMENTARE ACTIVITATE

Buna ziua!
Datorita unor blocaje in efectuarea platilor de catre beneficiari, firma pe care o conduc si-a intrerupt fizic activitatea. Deoarece in legislatie nu am gasit mai nimic, apelez la ajutorul vostru in a-mi rezelva urmatoarele:
Suntem 2 angajati ramasi in firma si asi dori ca de la inceputul acestui an, pe o perioada nedeterminata (pana la deblocarea platilor) sa nu mai platesc impozitele pe salarii, etc sau macar sa le diminuez. Spuneti-mi va rog daca exista vreo posibilitate in a rezolva aceasta problema.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cont blocat de banca! lumifatu lumifatu sper sa ma puteti lamuri in problema pe care o am. am un card de cumparaturi la o banca la care mai am de achitat 790 lei si spun ei o intarziere in achitarea ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic si firma florens florens Buna seara. Sunt asociat unic la o firma pe care am inffintat-o si muncesc la ea si am venturi si cheltuieli , rog colegii in materie de legislatie contabila ... (vezi toată discuția)
Pfa (traducator autorizat) si angajat cu c.m. pe perioada nedeterminata niki stefan niki stefan Buna ziua! Sunt PFA (traducator autorizat), si in paralel sunt angajata la o societate comerciala cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Pentru ... (vezi toată discuția)