avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Filmare ascunsa
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Filmare ascunsa

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat pertinent in legatura cu o problema pe care o intampin. Tocmai am aflat ca fostul meu partener are o inregistrare cu noi in unul din momentele noatre intime si, din razbunare, vrea sa o faca publica.
Unde pot gasi un ajutor juridic in acest sens? O lege care sa condamne inregistrarea pe ascuns sau alt element legislativ de felul acesta? Nu m-ar deranja in mod deosebit filmarea, nu faceam nimic "ciudat" sau "ilegal", poate doar imoral, dar vreau sa stie ca exista lege si pentru cei ca el. Ameninta sa lipeasca poze in scara de bloc a alor mei si a celei in care stau eu si sa le trimita alor mei inregistrarile.
Cel mai recent răspuns: LauraSpataru , utilizator 17:42, 17 Octombrie 2012
il puteti reclama la politie ptr santaj :) intotdeauna se cere ceva in schimbul filmului :) sau este amenintare. oricum, o citare din partea politiei il va linisti .
Da, insa eu nu stiu prea multe detalii despre aceasta persoana. Cunoscuti pe net, ii stiu doar numele mic (si teoretic si numele de familie aparea cand mi-a dat add pe mess - nu stiu totusi cat de real este). Mai stiu, din cele spuse de el, ca face o lucrare de amenajare interioara la UNEFS, ca esti din Sibiu si ca are aproape 43 de ani. Altceva... Nu e vorba de santaj, ci mai degraba de amenintari, pentru ca nu m-am mai intalnit cu el (desi banuiesc ca la un moment dat va avea o tentativa de "mai culca-te o data cu mine", la care nu am sa raspund sub nicio forma, oricare ar fi consecintele in privinta inregistrarii).
sa inteleg bine - desi ati avut momente intime cu aceasta persoana si nici macar nu ii cunoasteti numele real? nu ca as fi un puritan dar o minima autoaparare tot as fi avut pretentia sa aveti.

puteti face plingerea oricum, poate ca in baza datelor sumare ce le aveti persoana poate va fi identificata. puteti incerca sa il atrageti cu o promisiune de bani sau favoruri sexuale ca sa nu publice filmul ceea ce va ajuta politia la prinderea lui in flagrant ptr santaj.
Da, corect. Stiu ca e gresit, dar cred ca ne sunt cunoscute cazurile de one night stand. Ar fi fost ciudat sa ii cer buletinul. M-am bazat pe buna credinta, asa cum cred ca ar fi normal sa avem incredere ca putem face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Incercare de santaj alinuta_micuta alinuta_micuta Buna seara! Nu stiu sigur daca am nemerit ok forumul, daca este altul care se potriveste problemei mele, va rog sa ma indrumati ulterior. (violarea intimitatii ... (vezi toată discuția)
Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)