Am mai aratat si mai inainte ca am facut gestul nesabuit de a gira un "prieten' si am ajuns in situatia ca banca sa ma sune si sa ma roage sa anunt prietenul ca are restante..etc.La intrebarea mea catre functionarul bancii dece nu se face poprire pe pensia celui care a facut imprumutul mi s-a raspuns ca treaba bancii e sa recupereze banii in urmatoarea ordine..de la girant si girantul sa-l acctioneze in judecata pe imprumutant si sa-si recupereze banii.Nu am ajuns in situatia de a -mi fi facut poprire pe pensie, dar functionarul bancii mi-a sugerat sa merg sa-l acctionez in judecata pe" prietenul " pe care l-am girat, sa arat ca este rau platnic si in acest fel sa fie obligat sa i se faca poprire pe pensie.Am crezut ca banca isi recupereaza banii in urmatoarea ordine:de la imprumutant prin orice mijloace si numaid aca acesta este insolvabil, atunci se merge impotriva girantilor, dar vad ca nu prea este asa..va rog frumos o parere si un sfat din partea dvs. Va doresc o zi buna#-o
Girant la banca
adiiusti
Buna ziua,
Am girat pe cineva la o banca sau cooperativa de credit si mereu intarzie cu plata. Cei de la banca ma suna acasa ca voi plati alaturi de ceilalti ... (vezi toată discuția)