avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... girant la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

girant la banca

Buna ziua,
Am girat pe cineva la o banca sau cooperativa de credit si mereu intarzie cu plata. Cei de la banca ma suna acasa ca voi plati alaturi de ceilalti giranti o suma de bani. Dar persoana care a facut imprumutul si pe care am girat-o, plateste in cele din urma si totul se rezolva. Vreau sa intreb daca exista vreo posibilitate de a scapa de acest gir pe care l-am facut?. As putea cumva sa-mi retrag girul? Pana acum nu am fost in situatia de a plati ceva, dar nici nu vreu sa ajung acolo. Vreau sa scap de acest stres. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adiiusti , utilizator 15:19, 6 Noiembrie 2009
Dca persoana plateste integral creditul se stinge si contractul dumneavoastra. In cazul in care nu mai plateste nimic banca sau cooperativa va popri sumele de la giranti inclusiv si de la dumneavoastra pana cand se va stinge creditul acordat persoanei pe care ati girat-o.
Puteti in schimb sa vorbiti cu cel pe care l-ati girat sa gaseasca o solutie de a va schimba si de a deveni altcineva girant in locul dumneavoastra. Succes
Asadar, eu nu pot singur a ma retrage ci imi trebuie un inlocuitor. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant david ioan david ioan daca sunt girant la cineva care a scos o anumita suma de bani din banca si nu mai doresc sa-l mai girez ma pot retrage,si cum o pot face? (vezi toată discuția)
Girant ella2010 ella2010 acum cinci ani am girat pe cineva la o banca . nu am proprietati pe numele meu sunt pensionara ce se intimpla daca persoana nu-si achita creditul? se ... (vezi toată discuția)
Girant viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Am mai aratat si mai inainte ca am facut gestul nesabuit de a gira un \\"prieten\' si am ajuns in situatia ca banca sa ma sune si sa ma roage sa anunt ... (vezi toată discuția)