avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CCC

Buna ziua o tanara de 17 ani daor cu 10 clase terminate casatorita recent va naste in 2013 poate primi vreo indemnizatie sau dor alocatia copilului.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:51, 21 Octombrie 2012
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului a frecventat cursurile scolii, la zi, fara intrerupere, poate beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. Spuneti care este statutul ei in fiecare din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
In conformitate cu OUG.111/2010, modificată si completată, oricare din parinții copilului poate opta pentru ICC, condiția este fie să fi realizat venituri impozabile 12 luni anterioare datei nasterii copilului, sau să fi avut calitatea de eleva, studentă, masteranta, doctoranda intr-o perioadă de 12 luni anterioare datei nasterii copilului.
Alocatia nu este condiționată decât de resedința pe teritoriul Romaniei .
Scuze ! studiile trebuie să fie efectuate la zi !!
a terminat 10 clase in vara acestui an cu o diploma
1. Nu ati raspuns la intrebarea mea.

2. Spuneti data prezumata a nasterii copilului data cand a terminat clasa a X-a si apoi continuam discutia sa vedem daca poate beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc, mama studenta Schwarzv Schwarzv Buna ziua, sunt in ultimul an de facultate la o universitate de stat, si sunt gravida in 7 saptamani. Voi naste chiar inainte de examenul de licenta( o voi da ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie roxana.09 roxana.09 Buna ziua! Daca am terminat facultatea in 2017 si am nascut anul acesta, pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Am depus toate actele necesare, insa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 32bujor 32bujor Buna ziua Sotia este incadrata din data de 1.10.2014 si in data de 09.11.2014 am aflat fericita veste ca este insarcinata. Intrebarea mea ar fi dupa nastere ... (vezi toată discuția)