avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legea 9/2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legea 9/2012

Buna !
Am o intrebare referitoare la noua metodologie de taxare a autoturismelor,
In anul 2009 am achitat taxa auto (oug 50/2008) pt. un autoturism, pe care apoi l-am vandut. Nu am recuperat taxa. Acum am cumparat un autoturism SH din UE, si doresc sa stiu daca valoarea taxei platita in 2009 v-a constitui reducere la taxa care urmeaza sa o platesc, conform legii 9/2012, pentru noua achizitie ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto CiprianMihai CiprianMihai Persoana fizica in calitate de al doilea proprietar,pot recupera taxa auto platita de primul proprietar al masinii? Taxa de prima inmatriculare a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)
Este legala taxa de poluare? aiai aiai (platita in luna septembrie 2012, conform L9/2012) pt. inmatricularea unui autoturism nou (cumparat de la reprezentanta auto din Romania) sau nu (se ... (vezi toată discuția)