avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani de liceu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani de liceu

buna ziua,

va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns avizat.

eu sunt diriginta la clasa a XII a, si fac parte din comisia de acordare a burselor BANI DE LICEU



la noi in scoala avem un elev ai carui parinti nu realizeaza venituri, ancheta sociala evidentiaza si ea acest lucru, numai ca in adeverinta de la ANAF, apare cu venituri in luna iulie DIN VANZARI IMOBILE. aceste venituri de fapt nu sunt venituri.....

sa va explic...

tatal elevului si 2 frati au dezbatut mostenirea de la parinti si au impartit casa. au facut un act numit antecontract de vanzare cumparare, la notar si atunci casa a trebuit evaluata pt a se plati impozitul catre stat si taxele. deci ei au platit niste bani, nu au luat nimic....a fost doar o formalitate.....

initial dna contabil din scoala a spus sa i acceptam dosarul, dar apoi a intrebat la ISJ si de acolo ne au spus sa l respingem.

puteti sa ma lamuriti cum era corect sa procedam?

eu stiam ca se iau in calcul veniturile permanente....


va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
costina_78, utilizator

Alte discuții în legătură

Libertate in scoli sau nu? Oprea_Flavia Oprea_Flavia Sunt eleva in clasa a XII-a la un liceu prahovean. De ani de zile, scoala a tinut portile deschise catre toti elevii si vizitatorii (monitorizandu-se cine ... (vezi toată discuția)
Burse scolare ammar_madalina ammar_madalina Am doi copii gemeni,elevi in clasa a VII. In urma unor agresiuni fizice si emotionale repetate i-am transferat la o alta scoala,in timpul semestrului. Fara ca ... (vezi toată discuția)