avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... burse scolare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

burse scolare

Am doi copii gemeni,elevi in clasa a VII. In urma unor agresiuni fizice si emotionale repetate i-am transferat la o alta scoala,in timpul semestrului. Fara ca nici macar sa ma anunte,dna director de la fosta scoala i-a taiat de pe lista elevilor care primeau burse de studiu si de merit. Copiii nu mai primesc bursa cu toate ca banii au fost alocati de catre primarie inca din luna septembrie. La noua scoala legea imi permite sa depun dosar pt acordarea burselor abia in luna februarie,cand incepe semestrul al doilea. Ce se poate face pentru ca copiii sa isi recupereze drepturile? Multumesc...

[Editare text dublat]
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 25 Decembrie 2016
Adresati-va ISJ sau Ministerului Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform ome 5518/2024 burse rezilienta elev transferat SirbuCristina13 SirbuCristina13 Conform OME 5518/2024 Art. 20 1)Elevii care beneficiază de bursele prevăzute la art. 1, transferați de la o unitate de învățământ la alta în timpul ... (vezi toată discuția)
Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vreau sa va expun o problema referitoare la acordarea ... Amai Amai Buna ziua Vreau sa va expun o problema referitoare la acordarea burselor de merit de la o scoala din orasul Alba-Iulia, jud Alba. Conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)