avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Vreau sa va expun o problema referitoare la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Vreau sa va expun o problema referitoare la acordarea ...

Buna ziua
Vreau sa va expun o problema referitoare la acordarea burselor de merit de la o scoala din orasul Alba-Iulia, jud Alba. Conform Ordinului nr. 5379/07.09.2022 pt. aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din învățământul preuniversitar vreau sa va expun ca fiica mea, eleva în clasa a VII-a, a terminat cu media 9,59 in semestrul al II-lea din cls. a VI-a dar conform unei hotărâri data de catre consiliului local( HCL), care stabilește cuantumul și numărul burselor care se acorda elevilor pe raza municipiului Alba Iulia i s-a adus la cunostiinta fetei mele de către doamna diriginta ca doar de la media 9,61 se acorda burse de merit. Țin sa menționez ca fiica mea îndeplinește criteriile generale de acordare a burselor de merit conform Ordinului ministrului și ca fondurile alocate pt. bursele de merit sunt de la bugetul de stat și nu de la bugetul local. Am făcut o petiție către Inspectoratul Școlar și mi s-a răspuns faptul ca ei nu au nici o legătură cu fondurile pt. bursele școlare și ca cei de la instituțiile locale împart banii( primaria) si ca prin HCl-ul respectiv s-a aprobat ca pana la media 9,61 se poate aloca burse de merit. Rugămintea mea este căror instituții sa ma mai adresez sau ce ar trebui sa fac? Menționez faptul ca cei de la Ministrul Educației mi-au sugerat sa dau în judecata consiliul local prin care sa cer anularea HCL-ului respectiv.

Alte discuții în legătură

Scoala de arte (subord. cons. jud.)- stabilire burse de ajutor social hajnyci hajnyci Buna ziua, O scoala de arte din subordinea consiliului judetean realizeaza diferite cursuri contra-cost elevilor. Scoala prin consiliul de administratie ... (vezi toată discuția)
Acordare bursa scolara 2012-2013 maria001 maria001 Buna ziua, Copilul meu merge in toamna in cls a 6-a.A terminat cls. 5 cu media peste 9,dar nota la purtare este de 9,50.Ce sanse are sa primeasca bursa ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda bursele elevilor de liceu? Danaioana Danaioana Buna dimineata! Ma adresez Dvs.cu o intrebare. Cine poate sa imi spuna cum se acorda bursele elevilor de liceu. Concret: eleva in clasa a IX-a, media primului ... (vezi toată discuția)