avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare bursa scolara 2012-2013
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare bursa scolara 2012-2013

Buna ziua,
Copilul meu merge in toamna in cls a 6-a.A terminat cls. 5 cu media peste 9,dar nota la purtare este de 9,50.Ce sanse are sa primeasca bursa scolara anul viitor,avand in vedere ca eu am un salariu de 650 lei si il cresc singura,fiind divortata si avand copilul incredintat spre crestere si educare.Va rog sa ma sfatuiti,aveam mari sperante la aceasta bursa,avand situatia materiala asa de precara.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:59, 26 Iunie 2012
O conditie necesara obtinerii burselor (de merit, de studiu sau de ajutor social) este ca nota la purtare sa fie 10 sau calificativul "Foarte bine" , conform criteriilor generale/7.10.2011 de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat( modificate si completate de ordinul 3470/2012). Dar bursele de studiu si cele de ajutor social sunt revizuite semestrial si daca pe primul semestru va lua 10 la purtare in semestrul urmator i se va acorda bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale in caz de corigenta sem.i alb_gabi alb_gabi Vă rog să-mi spuneți referitor la revizuirea burselor sociale conf.Ordinului Ordinului 5576/2011 cu modificari Art. 12. - (1) Bursele de ajutor social se ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Acordare burse școlare Maria Uceanu Maria Uceanu Bună ziua, Am o întrebare cu privire la un text de lege privind acordarea burselor. Cu excepția elevilor din clasele a-IX-a, în semestrul al-II-lea nu se ... (vezi toată discuția)