avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru cultura vita de vie sau pomi ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru cultura vita de vie sau pomi fructiferi

Buna ziua!
Detin cam jumatate de hectar, pana intr-un hectar de teren agricol. As putea avea acces, in calitate de persoana fizica, la fonduri europene nerambursabile, pentru a putea planta pe acel pamant vita de vie sau pomi fructiferi?sau daca puteti sa imi spuneti unde m-as putea informa despre acest aspect.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 12:31, 23 Octombrie 2012
aici gasi un ghid pe intelesul tuturor pentru acordarea fondurilor nerambursabile pt agricultura, pe axe prioritate:[ link extern ]
din cate stiu, in decembrie urmeaza publicarea proiectelor pentru anul 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pomi fructiferi lulu27 lulu27 Buna ziua , in prezent detin o proprietate la tara( casa plus teren ) unde am vreo 60 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, caisi , peri , visini, pruni ) ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Proiecte pomi fructiferi daniyotescu daniyotescu =D>=D> Buna ziua , in prezent detin o proprietate la tara si teren aproximativ,3000m unde am plantati peste 100 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, ... (vezi toată discuția)