avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE

Buna ziua. Doresc sa ma angajez la o scoala generala ca, contabil pentru 1/2 norma dar m-am lovit de un impediment, directorul zice ca nu stie cum sa procedeze ca trebuie sa faca un dosar sau ceva de genul asta si ii trebuie ceva de genul "proceduri pentru angajare " dar nu stie cum sa faca si fara asta nu poate scoate postul la concurs. Nu stiu regulile pentru angajare de accea va rog sa-mi dati cateva detalii daca se poate . Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu ... simotud simotud Buna ziua! Sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu 1 ianuarie 2023 mi-am dat demisia, acum sunt in preaviz până pe 31 ianuarie. Am înțeles că ... (vezi toată discuția)
Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor? Maria_79a Maria_79a Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, ... (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie primar sofia1975 sofia1975 doresc sa ma sfatuiti!Lucrez intr-o institutie publica si seful nostru...adica primarul a emis o dispoztie in 2004 prin care a acordat indemnizatie de ... (vezi toată discuția)