Buna ziua!
Sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu 1 ianuarie 2023 mi-am dat demisia, acum sunt in preaviz până pe 31 ianuarie. Am înțeles că trebuie făcut un proces de predare -primire, nu știu exact despre ce este vorba. Cine trebuie să facă acel document ținând cont că am totul făcut la zi. Directorul spune ca nu știe, dar este omul care reproseaza și aș vrea să fiu in regula. Poate mă ajută cineva cu tot ceea ce trebuie sa fac eu și când se fac, ce sa le solicit in afară de atributiile pe care le am ca secretar în perioada de preaviz. Menționez că-mi voi desfășura activitatea în aceeasi școala, intr-o altă funcție și nu vreau sa am discuții contradictorii. Mulțumesc anticipat!
Și dacă conducerea nu desemnează pe nimeni? Este în dezavantajul meu? Poate să-mi ceară sa predau la o lună după expirarea preavizului deoarece nu au demarat procedurile pt scoaterea postului la concurs?
Dacă tot gândiți negativ la adresa angajatorului, atunci puneți pe hârtie toate lucrurile care trebuie predate și care au fost în gestiunea dvs ca secretar .
Intocmiti în doua exemplare și o înregistrați.
Predare gestiune
bimbogo
Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)