avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt secretar școala cu 0,5 normă. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu ...

Buna ziua!
Sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu 1 ianuarie 2023 mi-am dat demisia, acum sunt in preaviz până pe 31 ianuarie. Am înțeles că trebuie făcut un proces de predare -primire, nu știu exact despre ce este vorba. Cine trebuie să facă acel document ținând cont că am totul făcut la zi. Directorul spune ca nu știe, dar este omul care reproseaza și aș vrea să fiu in regula. Poate mă ajută cineva cu tot ceea ce trebuie sa fac eu și când se fac, ce sa le solicit in afară de atributiile pe care le am ca secretar în perioada de preaviz. Menționez că-mi voi desfășura activitatea în aceeasi școala, intr-o altă funcție și nu vreau sa am discuții contradictorii. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 17 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
procesul-verbal se incheie daca predati ceva cuiva ...
Și dacă nu predau? Eu prefer sa predau directorului. Apoi poate sa inventeze. Nu știu dacă am fost explicita in postare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Predarea nu o faceti cui vreti dvs ci persoanei desemnate de conducere ..
Și dacă conducerea nu desemnează pe nimeni? Este în dezavantajul meu? Poate să-mi ceară sa predau la o lună după expirarea preavizului deoarece nu au demarat procedurile pt scoaterea postului la concurs?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs trebuie sa predați inainte de a înceta c.i.m.

Dacă tot gândiți negativ la adresa angajatorului, atunci puneți pe hârtie toate lucrurile care trebuie predate și care au fost în gestiunea dvs ca secretar .
Intocmiti în doua exemplare și o înregistrați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predarea cartii de munca pup_me pup_me Buna , recent m-am angajat pe postul de secretara la o scoala care are pt prima data secretara,pana acum apartinea de o alta scoala din localitate unde d-na ... (vezi toată discuția)
Probleme cu circulatia documentelor intr-o institutie oanaportar oanaportar In numele institutiei, toti salariatii fac Adrese, Raportari, Cereri, etc., fie catre Trezorerie, fie instantelor de judecata, fie catre Consiliul Judetean ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)