avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce se poate face in cazul unui blog care te defaimeaza?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce se poate face in cazul unui blog care te defaimeaza?

Daca posesoarea unui blog nu i-a placut ceea ce am comentat, desi nu a aparut la vederea tuturor caci modereaza comentariile inainte, si nici nu am injurat sau am vorbit indecent, are voie sa faca o pagina numai despre mine sa imi aduca injurii si mai mult decat atat sa imi faca publica adresa de mail si cea de ip pe pagina respectiva?

Alte discuții în legătură

Divulgarea ip-ului ! maynouna maynouna Buna ziua Recent o doamna a carui blog l-am vizitat mi-a publicat ip-ul online afirmand ca sunt un user care a jignit-o pe blog. Eu nu am lasat nici un ... (vezi toată discuția)
Identificare hartuitor pe blog julieb julieb Buna ziua, Am un blog pe Wordpress.com. De la o vreme, un vizitator posteaza comentarii rautacioase si jignitoare la adresa mea, folosind mereu alte nume si ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma concedieze(de la niste comentarii),ce sa fac? bmwer2009 bmwer2009 Am facut niste comentarii pe seama unei stiri aparute in presa locala,iar cineva de la institutia unde lucrez mi-a aflat ip si ma acuza de daune de imagine ... (vezi toată discuția)