avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Taxa de inmatriculare ce se poate recupera se refera si la taxa pentru prima inmatriculare din Romania? Am cumparat un Logan in 2007 si am platit aceasta taxa. O pot recupera prin tribunal?
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 07:30, 23 Octombrie 2012
Nu se poate recupera. Taxa se refera la prima inmatriculare in Romania a unui autoturism rulat, adica second-hand. Dumneavoastra ati cumparat autoturism nou.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Suspendare plata taxa prima inmatriculare si restituirea ei dariaadriana dariaadriana Buna ziua, As dori sa va intreb se restituie taxa de prima inmatriculare pt un logan inscris pt prima data in iulie 2012? S-a publicat in monitorul ... (vezi toată discuția)