avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum este mai bine?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum este mai bine?

Buna seara,
Daca am dat-o in judecata pe comodanta pentru nerespectarea contractului, am dreptul la despagubiri, cat dureaza procesul , pot sa cer rezilierea la final?
Am depus doua plangeri la Politie impotriva ei, am fost intrebata de agent daca vreau sa se deschida proces penal , motivele sunt : tulburarea linistii si violenta din partea ei (m-a lovit), nu mi-au ramas urme, insa comodanta a recunoscut in fata agentului fapta, ce sa fac si cine va suporta cheltuielile?
Multumesc,
Ariana.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:14, 27 Ianuarie 2009
Aveti dreptul sa solicitati instantei sa o oblige pe inculpata (daca se ajunge in faza de judecata) sa plateasca toate cheltuieleile ocazionate de acest proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident George_Nistor George_Nistor Buna Ziua! Va cer si eu ajutorul in vederea solutionarii unei probleme! Acum 1 luna am avut un accident auto in care am fost implicat, ma aflam in autoturismul ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Daca il dau pe tatal meu in judecata pot cere ca el sa plateasca testul adn? Mentionez ca nu am fost recunoscut la nastere si in prezent am 23 de ... (vezi toată discuția)
Pagubit auto AlexandruAcc AlexandruAcc Buna seara. Am fost lovit in trafic de catre o persoana care si-a recunoscut vina, am dorit sa ma duc la politie, am dat declaratii in care si ea si-a ... (vezi toată discuția)