avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie avere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie avere

Conf. art. 4 al L 176/2010 declaratia de avere si cea de interese trebuie depuse in termen de 30 de zile de la data numirii sau alegerii in functie ori de la data inceperii activitatii. Dca angajatul care a preluat functia de conducere intra in concediu pentru cresterea copilului inainte de a trece cele 30 de zile mai trebuie sa dea acele declaratii avand in vedera ca se suspenda contractul de munca pana la finalizarea concediului?
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 15:55, 23 Octombrie 2012
Da.Va depune anterior suspendarii contractului de munca si desigur dupa numirea in functia de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere si declaratia de interese lisav lisav Buna ziua, Sunt functionar public-Resurse umane si am primit prin Dispozitia primarului atributii referitoare Declaratiile de avere si interese ale ... (vezi toată discuția)